5,octombrie,tot de 1950,,,,,orice femeie care se roaga sau profeteste fara o invelitoare pe cap,isi necinsteste capul;ea nu este mai buna decat o femeie rasa.-/Cor,11;5.

1950,13,IUNIE.Daca o femeie nu se inveleste,sa-si taie si parul, Dar se cuvine ca ea sa se inveleasca:caci este rusinos ca o femeie sa-si taie parul sau sa fie rasa,1Cor.11;6.

la yutub sunt,,nu are sonor deja din duminica,,rau asa ,,sunt acolo dar nu aud nimic,,

Isten szandeka ----folytatasa---Aldott az az ember aki eleget tesz most e megbizatasnak!Jehova tanuja, menj erejesen elore a vegtelen orom es gyozelem fele!

Isten szandeka,Jehova Isten,a gonosz vilag teljes vege elott, meg egy erelyes es gyors munkat fog veghez vinni a kiralysg hirdeteset iletoleg Ezsa.9;28.Az ido mar nagyon rovid es a kivaltsagok csodalatosabbak semmint emberi szoval kifejezni lehetne.A vitakerdes vilagosan megjeloltetet;a harc vegeig fog tartani;es mind hathatosabban bontakozik ki a viadal.A Teokratikus kormany, letezik.Az Isten altal adott megbizatas az, hogy az oromhir uzenete legyen kozolve a joakaratu emberekkel.

MANTUIRE..Si fiecare,care este cu bun simti fata de Dumnezeu va fi ravnitor sa afle ceva despre aceasta domnie. Guvernul lui Iehova este o Teocratie, pentru ca el este pus sub conducerea si administrarea nemijlocita a lui Dumnezeu Cel Atotputernic.Este un guvern drept; caci toate caile lui Iehova sunt drepte si adevarate.Iehova este Cel Prea Inalt;si toti cei ce au parte in guvernul Sau,trebuie sa fie in deplina armonie cu El si sa asculta cu bucurie poruncile Sale.

CE TREBUIE SA STII.Mantuire, Pentru toti,care cauta calea spre viata,guvernul lui Iehova Dumnezeu,este de o importanta covarsitoare.Pringuvernul Sau sau Imparatia Sa va justifica Iehova numele Sau si va crea o pace durabila in univers.Niciodata apoi, nenorocirea nu va mai apare.Naum 1;9 Un astfel de guvern a fost dorit sa soseasca de catre oameni cinstiti din toate timpurile,Dar asupra venirii lui au existat pareri foarte neclare.Acum, Imparatia lui Dumnezeu,Dumnia sa este aici.

1.Cei ce se incred in Domnul sint ca muntele Sionului,care nu seclatina,ci sta intarit pe vecie. 2,Cum este inconjurat Ierusalimul de munti,asa inconjoara Domnul pe poporul Sau, deacum si pina in veac. 3.Caci toiagul*de cirmuire alrautatii nu va ramanea pe mostenirea celor neprihaniti.pentru ca cei neprihaniti sa nu intinda minile spre neleguire
4.Doamne,varsa-Ti binefacerile peste cei buni,si peste cei cu inima fara prihana! PS 125 1-4.

Mozes az ortornyot nem tudom honet vegyem elo itt csak a napi lecke van.

Laudati pe Domnul! Voi lauda*pe Domnul din toata inima mea,in tovarasia oamenilor fara prihana si in adunare. Mari* sunt lucrarile Domnului,cercetate**de toti ceice le iubesc.Stralucire si maretie* este lucrarea Lui,si dreptatea Lui tine in veci.El a lasat o aducere aminte a minunilor Lui, Domnul este indurator si si milostiv*.Psalmii,111:1-4.

,,Ti s"a aratat*,omule,ce este bine, si ce alta cere Domnul dela tine,decit sa faci dreptate**,sa iubesti mila,si sa umbli smerit cu Dumnezeul tau?"Mica,6:8.

Binecuvintarea....,,Domnul sa te binecuvinteze,sisa te pazeasca*! Domnul sa faca sa lumineze*Fata Lui peste tine,si sa Se indure**de tine! Domnul sa-Si inalte*Fata peste tine,si-sa-ti dea**pacea! NUMARI:6:24-26.

Buna ziua tuturor, ma bucur ca pot sa fiu cu voi .

social.jwunited

Instanță de socializare dedicată tutoror celor care doresc să promoveze interesele Regatului lui Dumnezeu.